QUADERN D’ESCRIPTURA nivell 3

3,90 

Categoría:

Descripción

Benvingut al emocionant món de l’escriptura! Aquest llibre interactiu està dissenyat especialment per a nens i nenes de 4 a 5 anys, tot i que la seva utilitat pot estendre’s segons la maduresa motriu de cada petit explorador.

Els nens i nenes donaran els seus primers passos en el fascinant viatge de l’escriptura cursiva. Aquest recurs educatiu combina la diversió amb l’aprenentatge, proporcionant una experiència interactiva que promou el desenvolupament d’habilitats motrius fines i la comprensió de la formació de lletres lligades.

Característiques principals:

  1. Activitats Interactives: Cada pàgina està plena d’activitats divertides i desafiant que mantenen els petits compromesos i emocionats per aprendre.
  2. Guiat Pas a Pas: Amb instruccions clares i simples, els nens i nenes aprendran gradualment a tracar cada lletra lligada correctament.
  3. Pràctica Repetitiva: La pràctica repetida és clau per al domini de l’escriptura. Aquest llibre proporciona suficients oportunitats perquè els nens practiquin una i altra vegada.
  4. Desenvolupament Progressiu: Des de traços simples fins a paraules completes, el llibre segueix una progressió lògica que s’adapta al ritme d’aprenentatge de cada nen o nena.
  5. Disseny Colorit i Atractiu: Il·lustracions vibrants i atractives mantenen l’atenció dels petits durant tot el procés d’aprenentatge.

Els nens i nenes no només desenvoluparan habilitats d’escriptura crucial, sinó que també guanyaran confiança en ells mateixos mentre exploren el meravellós món de les paraules escrites.

Prepara’t per veure com floreixen les habilitats d’escriptura del teu petit o petita amb aquest llibre interactiu que fa que aprendre sigui una aventura emocionant!

Información adicional

CASTELLANO

Los productos los encontrarás en formato pdf y en castellano

CATALÀ

Los productos los encontrarás en formato pdf y en catalán

ENGLISH

Los productos los encontrarás en formato pdf y en inglés

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Sé el primero en valorar “QUADERN D’ESCRIPTURA nivell 3”

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

También te recomendamos…