Diverteix-te amb les Síl·labes: Llibre de Jocs i Activitats

2,00 

Categoría: Etiqueta:

Descripción

Tant si estàs a l’escola com a casa, aquest llibre està dissenyat per fer que l’aprenentatge de les síl·labes sigui una experiència alegre i entretinguda pels més petits.

Característiques destacades:

  1. Varietat de Jocs: Des de trencaclosques de síl·labes fins a jocs d’associació d’imatges, aquest llibre ofereix una àmplia gamma d’activitats dissenyades per mantenir els nens compromesos i entretinguts mentre aprenen.
  2. Fàcil de Comprendre: Cada joc i activitat està explicat de manera clara i senzilla, permetent als nens comprendre ràpidament les regles i començar a jugar sense dificultats.
  3. Desenvolupament de Habil·litats: A mesura que els nens participen en els jocs, estan reforçant el seu reconeixement de síl·labes, millorant la seva pronunciació i augmentant el seu vocabulari de manera divertida i pràctica.
  4. Apte per a Tothom: Tant si estan començant a aprendre les síl·labes com si ja tenen cert coneixement, aquest llibre ofereix activitats adaptades a diferents nivells d’habilitat, permetent que tots els nens participin i s’ho passin bé.
  5. Ideal per a l’Escola o el Llar: Tant si és a l’aula com durant el temps de joc a casa, aquest llibre és una eina educativa versàtil que es pot utilitzar en diversos entorns per reforçar l’aprenentatge de les síl·labes.

Amb “Diverteix-te amb les Síl·labes: Llibre de Jocs i Activitats”, els nens no només adquireixen coneixements importants, sinó que també desenvolupen habilitats socials i de resolució de problemes mentre gaudeixen de moments de diversió i rialles.

¡Prepara’t per explorar el meravellós món de les paraules amb aquest llibre d’aprenentatge ple de jocs i activitats emocionants!

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Sé el primero en valorar “Diverteix-te amb les Síl·labes: Llibre de Jocs i Activitats”

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *